Tri omega inženjering
O nama - Tri omega inženjering

O nama

Tri omega inženjering je privatno građevinsko preduzeće, osnovano 1995. godine sa sedištem u Beogradu.

Delatnost preduzeća obuhvata sledeće:

  • izvođenje građevinskih radova
  • pružanje konsultantsko-tehničkih usluga i upravljanje projektima
  • uvoz-izvoz
  • zastupanje na uvozu i montaži proizvoda firme FPC ITALIA S.p.A, Milano, Italija, koja izrađuje razne tipove ležišta i dilatacija za mostove i druge građevinske objekte.
Radnici na gradilištu

Tri omega inženjering je generalni uvoznik za proizvode firme FPC ITALIA S.p.A, Milano, Italija i u skladu sa tim ima specijalizovane stručnjake koji su ugradili više od 2.000 m' različitih tipova dilatacija i montirali veliki broj mostovskih ležišta.

Pored standardnih radova na betonskim konstrukcijama, firma poseduje DESOI opremu za injektiranje cementnom i epoksidnom emulzijom, kao i obučenu radnu snagu koja je već izvodila ove radove na većem broju objekata.

Preduzeće je, takođe, registrovano za nabavku i isporuku građevinskog materijala i opreme.

Tri omega inženjering ima zaposlen inženjersko-tehnički kadar koji je stekao veliko iskustvo radeći dugi niz godina na izgradnji velikih objekata širom bivše Jugoslavije, Rusije, Bliskog Istoka i Afrike.


Za realizaciju poslova iz svoje delatnosti Preduzeće raspolaže kvalifikovanom radnom snagom i odgovarajućom opremom, a poseduje licencu I132G1 izdatu od strane Ministarstva životne sredine i planiranja i posluje u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Sertifikat Sertifikat